Vælg den rigtige kloakservice

Mange kloakmestre yder kloakservice i svingende kvaliteter. Det samme gælder prisen. Derfor anbefaler vi at du indhenter 3 uforpligtende tilbud, før underskriver en aftale om kloakservice.

Her på siden kan du læse mere omkring hvordan du sikrer dig at få fat i den bedste kloakservice til en fair pris.

Hvad er kloakservice?

Kloakservice er et bredt begreb som dækker alle typer af opgaver inden for kloakeringsbranchen. Selvom kloakkerne i Danmark er designet til at være selvrensende opstår der stadig problemer, som kun en kloakmester kan håndtere i ny og næ. 

Når en kloakmester skriver at de tilbyder kloakservice, kan det derfor betyde flere ting. 

Du kan læse mere omkring kloakservice og hvad det er ved at klikke på knappen herunder.

Kloakservice indbefatter bl.a.

Er der forskel på kloakmestre?

Svaret er et stort og rungende JA!

Først og fremmest er det ikke alle af dem der tilbyder kloakservice, som er autoriserede kloakmestre. Dette skyldes at der ikke er lovgivning på området, som siger at man skal være autoriseret for at yde kloakservice. Dog er der visse opgaver som den uautoriserede kloakmand ikke må og kan løse. Nogle kloakmestre er billigere end andre. Dette afhænger som regel af hvor i landet de befinder sig. Det er selvsagt at kloakservice i byen er dyrere end på landet. 

Hvordan vælger man den rigtige?

Som du har læst ovenfor kan der være stor forskel på kloakmestre.

Branchen er desuden præget af virksomheder som kun er ude på at tjene hurtige penge. De udnytter med andre ord deres kunders uvidenhed. Da vores alles kloakken er begravet under jorden, kan vi bildes alt muligt ind.

Du bør derfor altid vælge en tillidsfuld kloakmester til at udføre kloakservice hos dig.

Ofte betaler man en fast timepris for en ydelse hos kloakmesteren. Derfor er det altid en fordel at vælge en kloakmester som har en vis erfaring. Vedkommende vil højest sandsynligt kunne arbejde hurtigere og mere effektivt end en uerfaren kloakmester.

Vi anbefaler altid at indhente 3 forskellige tilbud fra kloakarbejdere. På den måde får du 3 tilbud som højest sandsynligt vil differentiere sig på pris.

★★★★★

Kloak24 holdte hvad de lovede. Jeg fik 3 tilbud allerede efter et døgn.
Kloakmesteren gjorde sit arbejde til perfektion.

Kan klart anbefales

Kenneth

★★★★★

Jeg døjede med et tilstoppet afløb og skulle have foretaget en slamsugning. Jeg brugte Kloak24 til at få 3 gode tilbud og valgte det bedste til prisen. Kloakmesteren skuffede ikke og nu fungerer afløbet som nyt igen.

Rasmus

★★★★★

Vi brugte Kloak24 til at indhente tilbud, da vi skulle have lavet en strømpeforing. Det var nemt og hurtigt. Kloakmesteren var venlig og dygtig. Vi bruger helt sikkert Kloak24 igen næste gang vi har problemer med kloakken.

Anna

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtig genvej til
det område du søger

Slamsugning

Strømpeforing

Omfangsdræn