Indhent 3 tilbud på TV-inspektion indenfor 24 timer

Hos Kloak24 kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på TV-inspektion fra autoriserede kloakmestre i hele landet indenfor 24 timer. Derved har du mulighed for at vælge det tilbud, der er bedst til dig.

3 gode grunde til at indhente uforpligtende kloak tilbud hos Kloak24:

1

Opgavens omfang

Vælg den type kloakmester opgave du skal have løst
2

Enkelt og nemt

Udfyld formularen med den opgave du ønsker at få udført
3

Hurtig respons

Modtag derefter 3 tilbud indenfor 24 timer
4

Du bestemmer

Vælg det tilbud du finder mest attraktivt

Alle kan få behov for en TV-inspektion

Med en TV-inspektion indfører en af vores dygtige, tilknyttede kloakmestre et lille kamera og navigerer det rundt i dine kloakrør og systemer. Når de gør dette kan de nemt får et godt overblik over kloakken omfang og lokalisere hvor problemet er, samt hvad der skal til for at løse det på bedst mulig vis. 
Alle vores tilknyttede kloakmestre er autoriserede og har mange års erfaring inden for faget, derfor kan du være sikker på at få tilsendt 3 seriøse tilbud på TV-inspektion

Vi arbejder kun med de bedste i branchen

Det er vigtigt for os at kunne stå inde for det arbejde vores tilknyttede fagfolk laver. Derfor arbejder vi kun med de dygtigste indenfor kloakmesterfaget. Det vil sige at de alle er autoriserede, professionelle og leverer en høj kundeservice, så du altid vil blive mødt med et smil, som om kloakken flyder over. 

Slamsugning

Fordele ved at benytte vores 3 tilbudsservice

★★★★★

Kloak24 holdte hvad de lovede. Jeg fik 3 tilbud allerede efter et døgn.
Kloakmesteren gjorde sit arbejde til perfektion.

Kan klart anbefales

Kenneth

★★★★★

Jeg døjede med et tilstoppet afløb og skulle have foretaget en slamsugning. Jeg brugte Kloak24 til at få 3 gode tilbud og valgte det bedste til prisen. Kloakmesteren skuffede ikke og nu fungerer afløbet som nyt igen.

Rasmus

★★★★★

Vi brugte Kloak24 til at indhente tilbud, da vi skulle have lavet en strømpeforing. Det var nemt og hurtigt. Kloakmesteren var venlig og dygtig. Vi bruger helt sikkert Kloak24 igen næste gang vi har problemer med kloakken.

Anna

Hvorfor få en TV-inspektion?

Der er mange gode grunde til at få foretaget en TV-inspektion, en af dem er at kloakmesteren kan afklare hvad udfordringen er og hvor den er lokaliseret. På den måde kan de letteste klare opgaven hurtigt og præcist. 
Efter de har klarlagt problemet, kan de selvfølgelig også hjælpe med at løse det. 

De kan bl.a. hjælpe med 

Slamsugning og kloakspuling – hvor de enten gennemspuler kloakrørene for skidt, snavs og diverse rester, eller suger alt slam op fra kloakken. Hvad der er behov for kan kloakmesteren på stedet hjælpe med at afgøre
Kloakrensning – er lidt det sammen som forrige. De sørger for at rense kloakrørene, så vandet igen kan løbe uhindret igennem afløb og rør. 
Kloakrenovering – er vis du som eksempel skal have flyttet dele af dit kloaksystem i forbindelse med ombygning eller lignende. Eller hvis hele eller dele af kloakken skal skiftes, kan en kloakrenovering også være løsningen. 
Strømpeforring – er en yderst effektiv måde hvorpå vi kan isolere og reparerer rørene indefra. Dette er ofte en god løsning hvis der er revner eller andre utætheder i kloakken eller trærødder der har indplantet sig i kloakken. 
 
Men alt dette kan vores erfarne kloakmestre hjælpe dig med med at afgøre. Du vejleder dig altid til den bedste løsning, så din kloak igen fungerer som den skal. 
Kloak service
Strømpeforing

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi er klar til at hjælpe dig alle dage, året rundt.
Derfor kan du altid udfylde kontaktformularen herunder, hvis du skal bruges kompetent hjælp og have foretaget en TV-inspektion. når du har sendt beskeden igennem, vil du modtage svar indenfor 24 timer og have 3 uforpligtende tilbud klar. 

Du kan frit vælge imellem de 3, hvilket der passer bedst til netop dine behov. 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtig genvej til
det område du søger

Slamsugning

Strømpeforing

Omfangsdræn