REPARATION AF KLOAK

Oplever du lugtgener eller tilstoppede afløb er det måske ved at være tid at få besøg af en kloakmester, der kan finde ud af om problemet stammer fra kloakken og formentlig efterfølgende løse det.

1

Opgavens omfang

Vælg den type kloakmester opgave du skal have løst
2

Enkelt og nemt

Udfyld formularen med den opgave du ønsker at få udført
3

Hurtig respons

Modtag derefter 3 tilbud indenfor 24 timer
4

Du bestemmer

Vælg det tilbud du finder mest attraktivt
Kloakmester

KLOAKREPARATION

Der er flere tegn at se efter, hvis det er kloakken den er gal med, men den mest bemærkelsesværdige er nok lugtgener Når du kommer hjem fra en lang dag og bare glæder dig til at kunne slappe af i sofaen, men bliver ramt af den forfærdelige lugt af kloak, så snart du kommer indenfor døren, er du sjældent i tvivl. Det er et problem, det skal løses hurtigst muligt, da det er næsten ulideligt at leve i.
Sådanne lugtgener kan stamme fra kloakken, hvis den er tilstoppet, har utætheder eller måske endda skadedyr i kloakken. Her er det på tide, at tilkalde en kloakmester til en kloakreparation.

Læs mere om kloakservice i København her.

HVAD INDBEFATTER EN KLOAKREPARATION?

En kloakreparation består af flere services. Men som regel starter man med en TV-inspektion, hvor et mindre kamera føres igennem kloakrørene. På den måde kan kloakmesteren hurtigt afklare hvad problemet er og lokalisere det. 
Alt efter hvilket problem der bliver fundet, finder kloakmester løsningen der passer til.
Det kan fx være en strømpeforing, hvor man reparerer kloakrøret indefra. Dette sker med en slags strømpe, der indføres og oppustes. Derefter hærdes den og isolerer røret indefra. 
I andre tilfælde er en kloakrensning nok til at få bugt med eventuel tilstoppede rør. 
Ligeledes kan en rottespærring, være med til at forhindre rotter i kloakken og hjemmet. 
Aut kloakmester

ANDRE KLOAKOPGAVER

Ønsker du at være på forkant, kan et omfangsdræn være en god ide, hvis dit hus eller grund ligger lavt. Med sådan et optages regnvand i jorden omkring bebyggelsen og hindrer at beskadige fundamentet.

Som vi ved kan lille Danmark en gang i mellem få nogle voldsomme regnskyl eller reelle skybrud. Dette kan overbelaste kloakken og medføre enten sprækker og utætheder eller tilstoppelse, der kan lede vand op af afløbene i huset. 

For at undgå dette kan en kloakseparering sikre, at regnvand ledes tilbage til naturen i søer og lignende, mens spildvand bliver ført til et rensningsanlæg. Dette er ikke kun praktisk og skåner dine kloakrør, men også mere miljøvenligt, da rent regnvand ikke behøver at blive renset.

★★★★★

Kloak24 holdte hvad de lovede. Jeg fik 3 tilbud allerede efter et døgn.
Kloakmesteren gjorde sit arbejde til perfektion.

Kan klart anbefales

Kenneth

★★★★★

Jeg døjede med et tilstoppet afløb og skulle have foretaget en slamsugning. Jeg brugte Kloak24 til at få 3 gode tilbud og valgte det bedste til prisen. Kloakmesteren skuffede ikke og nu fungerer afløbet som nyt igen.

Rasmus

★★★★★

Vi brugte Kloak24 til at indhente tilbud, da vi skulle have lavet en strømpeforing. Det var nemt og hurtigt. Kloakmesteren var venlig og dygtig. Vi bruger helt sikkert Kloak24 igen næste gang vi har problemer med kloakken.

Anna