Indhent 3 tilbud på opgravning af olietanke indenfor 24 timer

Hos Kloak24 kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på opgravning af olietanke fra autoriserede kloakmestre i hele landet indenfor 24 timer. Derved har du mulighed for at vælge det tilbud, der er bedst til prisen. Dette betyder dog ikke at du er tvunget til at vælge nogle af de tilbud du modtager.

3 gode grunde til at indhente uforpligtende kloak tilbud hos Kloak24:

1

Opgavens omfang

Vælg den type kloakmester opgave du skal have løst
2

Enkelt og nemt

Udfyld formularen med den opgave du ønsker at få udført
3

Hurtig respons

Modtag derefter 3 tilbud indenfor 24 timer
4

Du bestemmer

Vælg det tilbud du finder mest attraktivt

Skal du have opgravet en olietank?

Skulle du have en gammel olietank på grunden, er der mange gode grunde til at få den gravet op.
 
Den nok bedste grund er at du kan risikere at forurene den omkring læggende jord. Hvis dette først sker, kan det hurtigt blive en fyr fornøjelse at rette op på. 
Når du køber en ejendom, er det som udgangspunkt dit ansvar at sikre at alt er som det skal være. Du kan nemlig risikere at købe en grund med jordforurening eller risiko for det. 
 
Det bør fremgå af papirerne hvor der har været eller stadig er en olietank på grunden. Dog var der en periode hvor mange fik nedgravet en olietank, uden at det blev registreret hos kommunen. Derfor bør dette være noget du skal være opmærksom på. 
 
Er du i tvivl om hvor vidt du har en olietank på grunden, kan vores dygtige samarbejdspartnere også hjælpe med det.

En glemt tank kan være en stor miljøsynder

Som sagt kan en glemt tank være en stor synder, hvis ikke den er blændet eller arbejdet ikke er udført korrekt. Hvis du ikke har planer om at benytte olietanken til opvarmning og fyring i husstanden, anbefales det at få foretaget en opgravning af olietank
Langt de fleste er har udskiftet oliefyret med varmepumper og andre elektroniske løsninger og der er stadig mange olietank rundt om i landet, der burde blive opgravet.
Strømpeforing

★★★★★

Kloak24 holdte hvad de lovede. Jeg fik 3 tilbud allerede efter et døgn.
Kloakmesteren gjorde sit arbejde til perfektion.

Kan klart anbefales

Kenneth

★★★★★

Jeg døjede med et tilstoppet afløb og skulle have foretaget en slamsugning. Jeg brugte Kloak24 til at få 3 gode tilbud og valgte det bedste til prisen. Kloakmesteren skuffede ikke og nu fungerer afløbet som nyt igen.

Rasmus

★★★★★

Vi brugte Kloak24 til at indhente tilbud, da vi skulle have lavet en strømpeforing. Det var nemt og hurtigt. Kloakmesteren var venlig og dygtig. Vi bruger helt sikkert Kloak24 igen næste gang vi har problemer med kloakken.

Anna

Hvad er prisen på opgravning af olietank?

Prisen varierer en hel del. Alt efter hvor stor en olietank til opgravning der er tale om, men også hvor og hvor dybt den er placerest. 

Er den tæt ved huset eller anden form for byggeri, skal der selvfølgelig tages højde for dette, for at undgå sammenstyrtning hvis den er begravet dybt nede. 
 
Men udfyld gerne vores kontaktformular her på siden, så sender vi dig 3 uforpligtende tilbud på opgravning af olietank, indenfor bare 24 timer. 
Slamsugning priser

Få et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om hvorvidt du har en olietank, der eventuelt er utæt? Så er det altid en god ide at få det afklaret. 
 
Kontakt os i dag, gennem kontaktformularen så sender vi dig 3 helt uforpligtende tilbud på opgravning af olietank, udført af autoriserede fagfolk. 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Slamsugning

Strømpeforing

Omfangsdræn