Indhent 3 tilbud på omfangsdræn indenfor 24 timer

Hos Kloak24 kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra autoriserede kloakmestre i hele landet indenfor 24 timer. Derved har du mulighed for at vælge det tilbud på omfangsdræn, der er bedst til prisen. Dette betyder dog ikke at du er tvunget til at vælge nogle af de tilbud du modtager.

3 gode grunde til at indhente uforpligtende kloak tilbud hos Kloak24:

1

Opgavens omfang

Vælg den type kloakmester opgave du skal have løst
2

Enkelt og nemt

Udfyld formularen med den opgave du ønsker at få udført
3

Hurtig respons

Modtag derefter 3 tilbud indenfor 24 timer
4

Du bestemmer

Vælg det tilbud du finder mest attraktivt

Få bugt med din fugt i dag

Døjer du med fugt i kældervæggene eller har du observeret at din sokkel eller fundament suger fugt til sig, kan løsningen vise sig at være at få anlagt et omfangsdræn.

Hos Kloak24 samarbejder vi med erfarne og dygtige autoriserede kloakmestre. De er klar til at give dig 3 uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Fordele ved at indhente tilbud på omfangsdræn hos Kloak24

Fordelen ved at indhente tilbud på omfangsdræn hos Kloak24.dk er, at vi kun samarbejder med autoriserede kloakmestre, der har mange års erfaring og den nødvendige ekspertise. Samt har vi også samarbejde med kloakmestrene i København, som udbyder omfangsdræn.

Det sikrer dig nemlig at omfangsdrænet bliver etableret fuldstændig efter hensigten, så det vil fungere mange år ud i fremtiden.

Derudover er vores kloakmestre alle medlem af Danske Kloakmestres Garantiordning.

Dette betyder at du som kunde, er sikret en tryghed og sikkerhed vedrørende arbejdets udførelse, da du er sikret dækning på op til 50.000 kr. uanset projektet størrelse.

Når du får etableret et omfangsdræn, kan du samtidig udnytte dit håndværkerfradrag. Lige pt. ligger dette på 25.000 kr. pr. voksen i husstanden. Dette er værd at skrive sig bag øret.

Kloakmester

Etablering af omfangsdræn

Det et få etableret et omfangsdræn er en omfattende proces, der kan tage mange uger. Det er derfor vigtigt for dig som kunde, at du har en god fornemmelse i maven, når du skal vælge din kloakmester.

Når du har valgt en kloakmester, kommer han nemlig ud og kigger på opgaven, inden han giver det endelige tilbud. Derved kan der, som oftest, ikke lige pludselig komme en prisstigning, hvis der skulle opstå problemer, hvilket er dejligt.

★★★★★

Kloak24 holdte hvad de lovede. Jeg fik 3 tilbud allerede efter et døgn.
Kloakmesteren gjorde sit arbejde til perfektion.

Kan klart anbefales

Kenneth

★★★★★

Jeg døjede med et tilstoppet afløb og skulle have foretaget en slamsugning. Jeg brugte Kloak24 til at få 3 gode tilbud og valgte det bedste til prisen. Kloakmesteren skuffede ikke og nu fungerer afløbet som nyt igen.

Rasmus

★★★★★

Vi brugte Kloak24 til at indhente tilbud, da vi skulle have lavet en strømpeforing. Det var nemt og hurtigt. Kloakmesteren var venlig og dygtig. Vi bruger helt sikkert Kloak24 igen næste gang vi har problemer med kloakken.

Anna

Omfangsdræn

Hvad ligger prisen på et omfangsdræn på?

Prisen på et omfangsdræn varierer alt efter opgavens omfang.

Det er en forholdsvis stor og omfattende proces at etablere et omfangsdræn og du skal regne med en pris på mellem 5.000 og 10.000 kr. pr. meter.

Den endelig omfangsdræn pris er afhængig af flere forskellige faktorer.

Der skal tages højde for hvor dybt der skal graves, hvilken type jord der skal graves i og om der er brug for understøttelse af husets fundament.

Hvis der skal etableres omfangsdræn hele vejen rundt om huset, løber dette selvfølgelig op i en høj pris. Dette skal ses i lyset af at der bliver afsat mange arbejdstimer og at materialerne er dyre.

Så tøv ikke med at få etableret et omfangsdræn, hvis du oplever fugt i fundamentet eller kældervæggene. Du vil nemlig kunne spare mange penge på den lange bane, hvis du investerer i et omfangsdræn.

For er der først kommet fugtskader i fundamentet, kan det komme til at blive en meget dyrere affære at udbedre skaderne.

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er placeret under jorden i form af rør med huller i, der sørger for at suge det overskydende vand ud af jorden. Derefter bliver vandet ledt igennem en sandfangsbrønd, hvor alt skidtet bliver opfanget, inden vandet bliver ledt videre ud i kloakken. Man kan faktisk kalde et omfangsdræn for en underjordisk tagrende.

På denne måde undgår du at vandet trækker sig ind i husets kældervægge, hvilket kan skabe fugt og svamp på længere sigt.

Det er oftest nødvendigt at grave omfangsdrænet ned i et par meters dybde, da drænet skal ligge ca. 30 cm. under fugtproblemet. Det er utrolig vigtigt at det ikke bliver gravet længere ned end husets fundament, da det i værste tilfælde kan resultere i at huset vil falde sammen.

Et omfangsdræn fungerer altså på den måde at drænrør og rensebrønde, bliver gravet ned i jorden langs hele huset. Dette gør det muligt for vandet i jorden at blive ført væk fra husets fundament og facader og ud i kloaksystemet.

Så ønsker du at komme disse problemer i forkøbet, vil etablering af et omfangsdræn, være den helt perfekte løsning for dig.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtig genvej til
det område du søger

Slamsugning

Strømpeforing

Omfangsdræn