OMFANGSDRØN KØBENHAVN

Hos Kloak24 kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra autoriserede kloakmestre i hele landet indenfor 24 timer. Derved har du mulighed for at vælge det tilbud på omfangsdræn i København og omegn, der er bedst til prisen. Dette betyder dog ikke at du er tvunget til at vælge nogle af de tilbud du modtager.

3 gode grunde til at indhente uforpligtende kloak tilbud hos Kloak24:

1

Opgavens omfang

Vælg den type kloakmester opgave du skal have løst
2

Enkelt og nemt

Udfyld formularen med den opgave du ønsker at få udført
3

Hurtig respons

Modtag derefter 3 tilbud indenfor 24 timer
4

Du bestemmer

Vælg det tilbud du finder mest attraktivt

Er din løsning omfangsdræn?

Ved hver bygning er det vigtigt, at der er bygget et omfangsdræn langs bygnings yderfundament. Drænet placeres typisk på ydersiden, men kan også placeres indvendigt, dog er det ikke hensigtsmæssigt, da fundament og sokkel er konstant fugtig.

Da man tit oplever regn i København og omegn, er risikoen for vand i ens kælderrum og fugtskader i ens bolig større. Mange mennesker har indenfor de seneste par år oplevet at nedbørsmængderne er steget markant, hvilket har medført at flere mennesker oplever vand- og fugtskader i ens bolig. 

Med et godt og stabilt omfangsdræn, bliver det overskydende regnvand ledt væk og er med til at minimere risikoen for fugt og skimmelsvamp i ens kælder og bolig.
Når der skal etableres et omfangsdrøn er det vigtig at der ikke bliver gravet længere ned end huset fundament, da det kan resultere til i at ens bolig godt kan falde sammen. Når omfangsdrænet skal lægges skal det altid gøres af en autoriseret professionel kloakmester, som er specialiseret indenfor disse type opgaver.

Tjek din bolig og kælderrum

For at tjekke huset for fugt, så ses det både i husets fundament og sokkel, at der suges fugt til sig, så er det en god ide at danne sig nogle tanker om at få etableret sig et omfangsdræn.
Der ville typisk opstå fugt, da regnvandet ikke bliver ledt væk fra bygningen, og hvilket kan medføre at man er i risiko af at få alvorlige fugtskader såsom råd og skimmelsvamp, der medføre til et dårligt indeklima og er sundhedsskadeligt.

Den bedste løsning er at få foretaget en undersøgelse og vurdere om et omfangsdræn er den rigtig løsning for dig. Under vurderingen og undersøgelsen bliver der kigget tegn i eller på huset, og hvad skyldes fugten, samt bliver ens jordforhold tjekket, da det spiller en stor rolle for omfangsdrænets effekt.

En af de mest hyppigere steder fugt opstår er boligens kælderrum, derfor er det vigtigt at få isoleret ens kældervæggene, især ens ydervæg. Da omfangsdrænet er med til at lede vandet væk, kan ens vægge virke kolde og klamme, derfor anbefales der at man får foretaget en fugtisolering.

★★★★★

Kloak24 holdte hvad de lovede. Jeg fik 3 tilbud allerede efter et døgn.
Kloakmesteren gjorde sit arbejde til perfektion.

Kan klart anbefales

Kenneth

★★★★★

Jeg døjede med et tilstoppet afløb og skulle have foretaget en slamsugning. Jeg brugte Kloak24 til at få 3 gode tilbud og valgte det bedste til prisen. Kloakmesteren skuffede ikke og nu fungerer afløbet som nyt igen.

Rasmus

★★★★★

Vi brugte Kloak24 til at indhente tilbud, da vi skulle have lavet en strømpeforing. Det var nemt og hurtigt. Kloakmesteren var venlig og dygtig. Vi bruger helt sikkert Kloak24 igen næste gang vi har problemer med kloakken.

Anna

Hyr en professionel kloakmester

Når man skal få etableret omfangsdræn er det vigtigt at man hyre en kloakmester, som er professionel, troværdig og seriøs, med vores samarbejdspartner er du sikret seriøst og troværdigt arbejde, som udføres enkelt og nemt, samt samarbejder du med erfarne autoriseret kloakmestre.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtig genvej til
det område du søger

Slamsugning

Strømpeforing

Omfangsdræn