Hvorfor kloakseparering

Siden man er startet med at måle regnmængderne er mængden af regn steget, og der er kommet flere skybrud. I takt med dette er menneskemængden i Danmark også steget. Det har resulteret i flere boliger med kloaker, der skal have ledt alt spildevandet væk fra boligen.

Det er ikke alle kloaknette, der har fulgt med denne udvikling. De kan dermed ikke håndtere de øget mængder vand, da mange kloakrør ikke er dimensioneret til de øgende mængder spildevand.

Hvorfor er separering af spildevand en god idé?

Den øget mængde af spildevand kan håndteres af de gamle kloaknet, som ikke er dimensioneret til den store belastning, resultere i oftere overbelastning fra kloaknettene. Det betyder overløb til søer og vandløb, samt kloakvand i boligen.
 
De mange overbelastninger koster samfundet mange penge og besvær. Også mange kommuner har sværere ved at leve op til miljøbeskyttelsesloven og spildevandsbekendtgørelsen med de ældre kloakløsninger. Det er derfor en god ide at få lavet kloakseparering. Ved en kloakseparering sikrer du, at belastningen af rensningsanlæggene bliver mindre, da regnvandet ledes direkte til vandløb og søer. Det vil også resultere i at spildevandsafgiften ikke vil stige lige så kraftigt. 

Hvad koster en kloakseparering?

Når du skal have lavet en have gravet nye kloakrør ned er det noget af det dyreste, men samtidig den eneste løsning, hvis du får et påbud om at adskille regn- og spildevand. De nye kloakrør vil koste omkring 600 kr. pr. meter, dog med mulighed for at stige, hvis der skal graves længere end de typiske halvanden meter ned. 
 
Den samlede pris kan variere fra grund til grund, Der kan være en spænd på 100.000 kr. i prisen, hvor den mindste pris vil ligge på omkring 10.000 kr. og den dyreste pris kan komme op på 105.000 kr. 
 

Få professionel hjælp

Fjordlandkloak.dk sikrer dig en miljøvenlig løsning, som passer til netop dig.

Fjordland Kloak & Anlæg har fokus på kvalitet og service, og tilbyder en effektiv kloakseparering, som både vil skåne miljøet for ressourcer og dig for uønskede oversvømmelser. 

Deres arbejde udføres altid til perfektion på baggrund af deres mere end 15 års erfaring.

De rykker ud til hele Sjælland, så tøv ikke med at kontakte dem i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

★★★★★

Kloak24 holdte hvad de lovede. Jeg fik 3 tilbud allerede efter et døgn.
Kloakmesteren gjorde sit arbejde til perfektion.

Kan klart anbefales

Kenneth

★★★★★

Jeg døjede med et tilstoppet afløb og skulle have foretaget en slamsugning. Jeg brugte Kloak24 til at få 3 gode tilbud og valgte det bedste til prisen. Kloakmesteren skuffede ikke og nu fungerer afløbet som nyt igen.

Rasmus

★★★★★

Vi brugte Kloak24 til at indhente tilbud, da vi skulle have lavet en strømpeforing. Det var nemt og hurtigt. Kloakmesteren var venlig og dygtig. Vi bruger helt sikkert Kloak24 igen næste gang vi har problemer med kloakken.

Anna

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 256 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtig genvej til
det område du søger

Slamsugning

Strømpeforing

Omfangsdræn